festiviteiten

Festiviteiten

Het Lachfestival bestaat 30 jaar.

ok tijdens deze feesteditie kan je weer genieten van groots straattheater, muziek, dans, spektakel en een brede waaier aan humoristische acts.

ZOMERPARADE & CEREMONIE

Lachmicroben, putheksen, mijnwerkers, ballonmeisjes en een lachsnoepkoningin vergezellen de leden van het Lachgenootschap op hun tocht naar het Lachmanneke. Maar niet alleen de paradefiguren flaneren door het centrum van Houthalen. Dansgroepen uit o.a. Latijns- en Zuid-Amerika maken van de zomerparade dit jaar werkelijk een feestparade

Theater op straat brengt ons helemaal in feeststemming. Met o.a. muziek van Knappe Koppen, de ingetogen act van Hendrik & Co en het vliegend tapijt van Jaardu. Maar het meest opvallend zijn absoluut de energieke tamboers van Compagnie Transe Express en de imposante robot Titan!

Ze zijn mobiel en blijven dus niet lang op dezelfde plek want ze willen door zoveel mogelijk mensen gezien worden. Wie je in welke straat tegenkomt, ontdek je hieronder!

ZOMERPARADE & CEREMONIE

Lachmicroben, putheksen, mijnwerkers, ballonmeisjes en een lachsnoepkoningin vergezellen de leden van het Lachgenootschap op hun tocht naar het Lachmanneke. Maar niet alleen de paradefiguren flaneren door het centrum van Houthalen. Dansgroepen uit o.a. Latijns- en Zuid-Amerika maken van de zomerparade dit jaar werkelijk een feestparade!